Onze Huurtenten: « L'Aiglette », « La Belle Justine » and « La Sagatte » 

 

De Geest van de Natuur, maar toch veel comfort!

In een heerlijke omgeving, met uitzicht op de prachtige omliggende bergen en vlak langs de oevers van de Drôme.  Geniet u, wandelt u en fietst u,  en laadt u zich weer volledig op door alle rust, ruimte, stilte, de schoonheid en de zuivere lucht in deze unieke omgeving.

Met in de directe omgeving (op loopafstand) de oude Romeinse stad DIE en ook dichtbij het Nationaal Park de Vercors.  U bent welkom.

 

L'Aiglette

U heeft een onvergetelijk tijd in onze ruime en comfortabele L’Aiglette huurtent, met een groot eigen terras en een privé buitenkeuken!

Met een kamer voor 2 personen, en één kamer voor 2 à 3 personen.

Volledig uitgerust: tafel, stoelen, fauteuils, kleerkast, serviesgoed, koelkast, magnetron en buitenkeuken.

Direct in de nabijheid van het sanitair van de camping (± 20 meter)

La Belle Justine

U zult gecharmeerd zijn van deze ruime, warme en gezinsvriendelijke huurtent (tot 5 personen); ideaal voor een heerlijke onbezonnen vakantie!

Eén kamer voor 2 personen en één voor 2 à 3 personen

Volledig uitgerust: tafel, stoelen, fauteuils, kleerkast, serviesgoed, koelkast, magnetron en buitenkeuken.

Direct in de nabijheid van het sanitair van de camping (± 100 meter)

La Sagatte

Deze tent is kleiner dan zijn buurman La Belle Justine en is ideaal voor een bijzonder “romantisch uitje”. Met één tweepersoons slaapkamer met een bed van 140 cm breedte.  Geniet u ook van de complete ingerichte buitenkeuken.

 

Ideaal voor een vakantie met gezin, familie of vrienden!

Vanuit alle drie de huurtenten, languit liggend op de ligstoelen, kunt u genieten van het uitzicht op de omliggende bergen van het natuurpark van de Vercors, en in het bijzonder die van het bergmassief van de Glandasse. U kunt of volledig tot rust komen of juist uw bakens verzetten door al wandelend of fietsend deze omgeving te ontdekken. Daarvoor liggen tientallen fiets- en wandelroutes vanaf de camping voor u klaar.

 

Bij de huur van 7 dagen of meer, worden gratis beddengoed (lakens, dekbedden, kussens, handdoeken douche- en keukendoeken) verstrekt.

Bij een verblijf korter dan 7 nachten wordt de set beddengoed e.a. verstrekt tegen een tarief van € 10,00 per bed extra.

 


Domaine du Mûrier - 1050 Chemin Chandillon - 26150 Die - France 

+33 (0)475 213 016   -   info@domainedumurier.com

Cell: +33 (0)632 755 731